Weitenberg

dienst stadsbeheer

  Publieke werken belicht

een project geinitieerd door Weitenberg en uitgevoerd door Weitenberg en Guus Boudestein

In een periode van twee jaar werden zes kunstenaars uitgenodigd om de verschillende werkgebieden van de Dienst Stadsbeheer te verbeelden. Kunstenaars uit verschillende disciplines hebben naar aanleiding van die onderwerpen een origineel kunstwerk gemaakt…daarnaast werd er in een oplage van 5 een hoogwaardige afbeelding /print van het originele kunstwerk of afgeleid van het originele werk gemaakt…deze prenten werden gepresenteerd in een op maat gemaakte lichtbak.

de uitgenodigde kunstenaars…Thomas Ankum, Rozemarijn Lucassen, Michel Hoogervorst, Siebrand Weitenberg, Guus Boudestein en Marsel Loermans

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Weitenberg

Thema door Anders Norén